Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Vijesti

 

Plaće - veljača 2017


Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u pravnim osobama u BiH za veljaču 2017. godine iznosila je 838 KM, što pokazuje nominalan pad za 1,8% u odnosu na prosinac 2016. godine.

Prosječna mjesečna isplaćena neto plaća za veljaču 2017. godine u odnosu na veljaču 2016. godine nominalno je viša za 1,1%.

Priopćenja o plaćama možete pogledati ovdje.

 

Objavljeni zvanični rezultati Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH iz 2013. godine


OBJAVLJENI ZVANIČNI REZULTATI POPISA STANOVNIŠTVA, DOMAĆINSTAVA I STANOVA U BiH IZ 2013. GODINEAgencija za statistiku BiH je, u skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH 2013. godine,  Zakonom o statistici BiH i Jedinstvenim programom obrade podataka popisa, koji je u potpunosti usklađen sa preporukama Međunarodne monitoring misije i međunarodnim standardima za popise, objavila zvanične rezultate popisa iz 2013. godine, sa detaljnim podacima, do nivoa naselja, za svaku od oblasti za koju su se prikupljali podaci na popisnicama P1 i P2.


Korisnici statističkih podataka i građani BiH podatke o demografskim, obrazovnim i ekonomskim karakteristikama stanovništva, etničkoj/nacionalnoj i vjerskoj opredijeljenosti stanovništva i jeziku, domaćinstvima i porodicama i njihovim karakteristikama, stambenim zgradama, stanovima i uslovima stanovanja, te migracijama, mogu naći na zvaničnoj web stranici popisa  www.popis.gov.ba i na stranici Agencije za statistiku BiH www.bhas.ba u excel formatu.

   

Odluka o izboru ponuđača - Web hosting

Odluka o izboru ponuđača - Web hosting

 

Odluka o izboru ponuđača - Registracija i osiguranje vozila Agencije

Odluka o izboru ponuđača - Registracija i osiguranje vozila Agencije

   

Stranica 17 od 44